С какво  варненци ще запомнят престоя на Благомир Коцев в

...
С какво  варненци ще запомнят престоя на Благомир Коцев в
Коментари Харесай

Топ 6 на скандалите, забъркани от бившия областен управител Благомир Коцев от ПП- за 6 месеца

С какво  варненци ще запомнят престоя на Благомир Коцев в регионалната администрация на Варна?! ГЕРБ - Варна в своя позиция показват топ 6 на свадите, които забърка Коцев за 6 месеца:

1. Скандалът с назначението му в нарушаване на закона!

Благомир Коцев направи първите си стъпки като чиновник на страната, нарушавайки закона, защото имаше участия в комерсиалните сдружения от кръга „ Хоризонт “!  Благомир Коцев не получи достъп до класифицирана информация поради запори от Дойчебанк съгласно решение на Холандския съд. Затова по време на война в Европа регионалният шеф на Варна действително не можеше да работи със службите по сигурност! Той бе сламен служител – извършител на закона, облечен в държавна власт!

2. Скандал с източване на информация!

Липсата на достъп до класифицирана информация докара до нов скандал! Оказва се, че Благомир Коцев е сключил контракт с адвокатската къща „ Диан Иванов и Партнърс “ за 10 000 лева на месец! Така цялата база данни от държавната регионална администрация се е източвала и насочвала към адвокатска фирма, свързвана с Цветан Цветанов и партията му „ Републиканци за България “!

3. Бойкотът на Варна!

Частната адвокатска фирма, свързвана с Цветанов, дружно с държавното управление на Продължаваме Промяната започнаха истерична офанзива против Варна посредством регионалния шеф Благомир Коцев. Насред здравната, икономическата и бежанската рецесии бяха блокирани бюджетът на града, всички планове, замразени бяха оперативните стратегии. Правителството на Политическа партия освен че не отпусна нито лев за Варна, а се постара да спре цялата инфраструктурна стратегия и всички европейски планове, които се осъществиха.

4. Скандалът с Морската градина и частната синя зона на Коцев!

Благомир Коцев е унищожителят на Морската градина! В продължение на 8 години той нападна персонално в съда всяка заповед, издадена от кмета на Варна за прекъсване на колите в парка! Днес паркингът пред фамилната механа на Коцеви – „ Хоризонт “, е трансфорат в частна синя зона, а Благомир Коцев приказва за „ трафик “ в парка. Въпреки настоятелните оферти от ГЕРБ – Варна, той изрично отхвърли да спре колите. И тази позиция бе споделяна от Демократична България в лицето на някогашния към този момент зам.-областен Павел Попов и от   Стела Николова от Националния съвет на партията на Христо Иванов.

Варненци би трябвало да знаят -Продължаваме Промяната и Демократична България са партиите, които желаят в Морската градина да се движат коли! 

5. Скандал с държавни парцели, завладяни от „ Хоризонт “!

Освен частна синя зона до “Хоризонт “ Благомир Коцев умерено ръководи и куп държавни парцели към кръчмата на семейството. На два терана  държавна благосъстоятелност край ресторанта са ситуирани нелегално бар, сепарета и навеси, където се развива комерсиална активност. Заграбен е и тротоар до кръчмата „ Марше “. С други думи – регионалният шеф и представител на страната Благомир Коцев незаконно   печели от държавни парцели. Като е спрял „ злоупотребите с държавно имущество, продължаващи към този момент 30 години “, както самичък твърди, върна ли на страната „ Хоризонт “, приватизиран за жълти стотинки по времето на Костовото държавно управление?! 

6. Скандалът с транспортен съд „ Царевна “ и бизнес кръгът „ Хоризонт “!

Морска Варна няма да не помни и да елементарни по какъв начин бизнес кръгът „ Хоризонт “ на фамилия Коцеви изостави под огъня на войната моряците на транспортен съд „ Царевна “ в украинското пристанище Мариупол. Корабът бе менажиран от компания „ Овърсийз Меритайм “ ООД с шеф Николай Стефанов – координатор на Политическа партия за Варна и някогашен шурей на Благомир Коцев. Моряците сами се избавиха, като напуснаха кораба, макар опитите на мениджъра да ги остави като жив щит, с цел да отбрани стоката на борда! 

Благомир Коцев от " Промяната " и обвързваните с семейството му бизнес ползи се канят още веднъж да ръководят Варна.

Пресцентър Политическа партия ГЕРБ-Варна
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР